Ddvokrilni prozori alu drvo profili

Alu drvo prozori

Za sve ljubitelje drvene stolarije preporučujemo drvo oplemenjeno aluminijumom – takođe prirodnim materijalom koji ovoj sjajnoj kobinaciji doprinosi svojom čvrstinom i otpornošću na atmosferske uticaje.Luksuzan profil koji je visoko otporan na spoljašnje atmosferske uticaje i oštećenja, a pored toga ima i odlične termoizolacione karakteristike pa štedi energiju i novac.

Karakteristike

U pitanju je profil koji je sa unutrašnje strane drven, a sa spoljašnje od aluminijuma sa termoprekidom, tako da ima poboljšane termičke karakteristike. Dakle, spolja stolarija je od moćnog aluminijumskog profila koji je vodootporan i jednostavan za održavanje – potrebno je samo da ga očistite vlažnom krpom. Sa unutrašnje strane vaša stolarija je od drveta koji daje osećaj luksuznog komfora i harizme drveta.

Izrada

Drveni prozori izrađuju se od višeslojno lepljenih elemenata sto im povećava stabilnost u smislu krivljenja i pucanja profila, i time se postižu odlične mehaničke osobine.
Obrada drvenih elemenata je ravna obradi nameštaja a lakiranje visokokvalitetnim ekološkim lakovima na vodenoj bazi omogućava trajnu zaštitu i jednostavno održavanje. Drveni prozori svojim antistatičkim delovanjem u velikoj meri odbijaju nečistoću, dok drugi materijali, a posebno plastika svojim elektrostatskim karakteristikama vežu vrlo snažno na sebe svu prljavštinu iz vazduha.

Alu Drvo Prozor